TEXBRIDGE ISTANBUL

Yazar Unknown 11 Ekim 2012 Perşembe 0 yorum

Dünyanın Modası Ve 2013 İlkbahar-Yaz Trendleri Texbridge’de Belirlendi

Avrupa ve Asya arasında tekstil köprüsü kurma hedefiyle yola çıkan Türkiye’nin tek kumaş ve aksesuarları fuarı Texbridge, trend seminerleriyle, trend ofisleriyle, katılımcı firmalarıyla, profesyonel alıcılarıyla dünyanın kumaş ve aksesuar seçiminde referans olarak gördüğü bir fuar olma hedefine adım adım yaklaştığını gösterdi.CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık organizasyonunda Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği öncülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek kumaş ve aksesuarları fuarı Texbridge, dopdolu içerikleriyle, katılımcı firmalarıyla, ziyaretçi profiliyle profesyonel bir fuar haline dönüştüğünü ispatladı.
Sektörün öncü dernekleri ve birliklerinin desteğini arkasına alan, üç gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayan fuar, 20 bin metrekarelik alanda 150 firmanın katılımıyla gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıla göre yabancı firma katılımında artış gözlenen fuarı, aralarında Mango, Zara, Maxmara, Adidas, ve Gap’ın yer aldığı 2 bin 800 yabancı olmak üzere toplam 14 bin 370 sektör profesyoneli ziyaret etti. Kuzey Afrika, Ortadoğu, ve Uzak Doğu’dan gelen önemli alıcılar katılımcı firmalarla yüz yüze görüşmelerde bulunarak, büyük yatırımların önünü açacak ciddi iş bağlantılarına imza attılar.

“Turkey is a serious sustainable textile production option, offering brands and retailers advanced options in social, environmental and economic performance of textiles. Turkey’s strong textile history, talented workforce, proximity to Europe, advanced production capability and compliance to EU regulations, make Turkey a strong sourcing option.”  David Bennell, Executive Director, Textile Exchange.

Source:http://www.cnrtexbridge.com/content/tr_index.asp 
Source:http://www.turkishtextiles.com/texbridge.html

Hiç yorum yok :